ИЗБОРИ

Официална страница на Общински сбор - Пловдив Адрес 4000 Пловдив ул. “Княз Александър I” № 27 трети етаж вляво , ел.поща: atakaplovdiv@abv.bg

Водачът на листата Славчо Атанасов поиска прошка от пловдивчани, залага на срещи с хората

Източник и автор: Галина ГЕОРГИЕВА, Марица.бг

 

Обединените патриоти откриха кампанията с молебен


С молебен в катедралния храм „Света Богородица“ Славчо Атанасов –водач на листата на КП „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ в Пловдив и кандидатите за народни представители на патриотичната коалиция откриха официално предизборната си кампания .Славчо Атанасов припомни, че по традиция стартира кампанията си от божия храм. На Сирни Заговезни той поиска прошка от пловдивчани.

„Всички сме грешни, само Бог е безгрешен. Ако съм направил грешки, те са били неволни, нека моите съграждани ми простят.”, каза водачът на листата на Обединените патриоти. Славчо Атанасов припомни, че като кмет на Пловдив и като народен представител в 43-ото НС винаги е имал приемен ден за граждани и сега в предизборната кмпания на ОП ще заложи основно на срещи с пловдивчани.

Той определи основните си опоненти от останалите партии като силни съперници. „ Надявам се на диспути за Пловдив да участва лично водачът на листата на ГЕРБ Бойко Борисов. Темите , които трябва да се обсъждат са за битовата престъпност, за демографската криза, за увеличението на пенсиите на възрастните хора, за проблемите на младите семейства и стимулирането на раждаемостта в България. Много българи напускат България през терминал 2, работят за чужди икономики и ние, политиците, трябва да направим така, че това да не продължава. Културата и образованието са другите важни теми, по които да се дебатира. През 2019-а Пловдив ще е Европейска столица на културата, а закъсняваме с подготовката. Като председател на Комисията по култура направих сериозни постъпки парите за Пловдив да дойдат в града, имаме няколко официални писма до министър Гаронов. Надявам се ,когато в следващия парламента патриотите бъдем доста повече, този проблем да бъде решен в полза на Пловидв.”, обясни Славчо Атанасов.

Той е убеден, че Обединените патриоти ще се представят достойно на изборите на 26 март, защото кандидатите за депутати в листата са само пловдивчани.

Втори след Славчо Атанасов е общинският съветник и координатор на ВМРО Александър Сиди, трети е местният председател на „Атака“ Димитър Керин. На четвърто място в листата на патриотите е общинският съветник и местен лидер на НФСБ Костадин Гаров. Бившият шеф на Агенцията за приватизация в града Александър Пецов и зам.-кметът на район „Южен“ Павел Милушев са също кандидати за народни представители. В листата на патриотите влизат още председателят на групата на Патриотичния фронт в местния парламент Слави Георгиев и бившият общински съветник Даниела Кинова.

Обединените патриоти откриха кампанията с молебен
Обединените патриоти откриха кампанията с молебен
Обединените патриоти откриха кампанията с молебен

Купуването и продаването на гласове са престъпления

ОТ ВЕСТНИК АТАКА:

АНКЕТИ

Ще подкрепите ли кандидат-президентската двойка на Обединените патриоти Красимир Каракачанов и Явор Нотев?

Кой е тук ?

В момента има 25  гости и няма потребители и в сайта

© 2006-2015 АТАКА-Пловдив. Всички права запазени.